Kismama fotózás

Hamarosan baba érkezik a családba vagy a baráti körödbe? Szeretnéd megünnepelni életetek-e fontos, a kismama számára sorsfordító momentumát?

A gyermekvállalásnak a babaváró buli (angolul: baby shower) keretében történő megünneplése hazánkban, sajnálatos módon még kevésbé elterjedt szokás, holott ebben az időszakban különösen fontos, hogy a kismama érezze családja, barátai támogató jelenlétét, amelynek kifejezésére ez egy kiváló alkalom. Mindamellett, hogy természetesen rendkívül szórakoztató is, de egy fotózás is remek ajándék lehet.

Az alábbiakban találod a legfontosabb információkat,lehetőségeket.

Mindazonáltal már elöljáróban szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezek csak javaslatok. Természetesen nyitottak vagyunk az egyedi kérésekre, ötletekre is, hiszen a célunk, hogy mind a kismama, mind a vendégek örömmel gondoljanak vissza erre a kivételes eseményre.Budapest szívében, a Dohány utca 20. szám alatt található Köő Adrien fotóstúdióban egy komplett csomagot rendelhetsz meg, amely magában foglalja:

A csomag tartalmaz: 3 felé ruha, esetleg fehérneműs, félakt képeket. Műteremben és a szabadban is fotózunk, az utóbbit természetesen csak akkor ha az idő engedi. Kb. 100- 150 képet csinálunk, ebből a 10 db legjobb képet kiválasztjuk amit kiretusálunk, természetesen megkapjátok a többi képet is alap retussal.A csomag ára : 48.000 Ft+ smink 8.000 Ft (nem kötelező).

Hétvégi fotózás esetén a sminkes + 3.000Ft felárat számol fel. A fotózás pedig +15%.

FŐOLDAL  |  KÖŐ ADRIEN © 2011