Liftetime

 

 

 

Nagyon különlegesnek tartom azokat a fotósorozatokat, mikor valakit bizonyos időközönként, naponta, vagy évente lefotóznak, megörökítvén így az idő múlását. Különleges élmény ezeket a képeket visszanézni. A gyermekek növekedését, egy ember felnőtté válását, vagy egy család bővülését megörökítő fotósorozatok igazán meghatóak.

Arra gondoltam, miért ne készülhetnének ezek a képek profi környezetben és miért ne lehetne ezt az élményt ajándékba adni, hiszen ennél egyedibb meglepetést keresve sem találhatnál!

Két féle csomagot kínálok Neked:

A „10 évem” csomag 10 fotózást foglal magában, és ideális nászajándékba, ballagásra, karácsonyra, születésnapra. Évente egy fotósorozat készül 10 éven keresztül.

A képek készülhetnek egy személyről, vagy akár egy egész családról. Különleges ajándék csapatok/baráti körök részére is!

A csomag ára előre, egy összegben fizetve 100.000* Ft, mely tartalmaz 10 alkalom műtermi fotózást, alkalmanként 1 retusált fotót, valamint kb. 300 fotót alap retussal (alkalmanként kb. 30), melyet DVD-n adunk át.

Lehetőség van a fotózás évenkénti megvásárlására is, ebben az esetben az ár 15.000 Ft/alkalom.

+1 ajánlat:
Megrendelésre albumot készítünk a képeknek, mely évről-évre/hónapról-hónapra bővíthető egy fotóval, fedőlapján pedig megtalálható a dátum és a név . Az album előre is megrendelhető, így amennyiben ajándékba vásárolod az élményt, rögtön átadhatod az albumot.
Különleges élmény-nem csak ajándékba!

(* A 10 évre szóló fotózásról szerződést írunk alá, melyben garantáljuk, a képek elkészültét, a hosszú távú együttműködést.)

 x