Szülinaposok háza

 

 Babavárás egy olyan időszak, ami meglepetésekkel, váratlan fordulatokkal teli, gyakran kimozdít a világunkból, a megszokottól eltérően reagálunk. Jó lenne sokszor megnyomni a stop gombot, de nem tudjuk… A 9 hónap elsőre rengeteg időnek tűnik, mégis pillanatok alatt elrepül, és észrevétlenül a szülés kapujában találjuk magunkat. Jó megünnepelni azt a percet, amikor megállítjuk egy pillanatra az időt, barátnőinkkel összeülünk egy pár órára, hogy az édes percek emlékével zsebünkben és szívünkben indulhassunk az anyaságba. A múlt bölcsességét összedolgoztuk a high-tech-el, hogy egy igazi aranykapu délutánt tölthess el barátnőid körében.

Mi megszervezünk neked mindent, szakértőnk válaszol az összes kérdésedre, fotósunk megragadja a legmeghatóbb pillanatokat, a rejtett mosolyokat és könnyeket, és Te magabiztosan, bölcsen és vidáman várhatod a nagy napot. Ha barátnődnek szeretnél egy kedves szülési ajándékot, minden bizonnyal örülni fog neki.

Bejelentkezés: mail@kooadrien.hu www.szülinaposokhaza.hu

 

 

Szülinaposok háza – Szülinap határok nélkül otthoni környezetben
Egy gyerek életében a szülinapja talán az év legnagyobb eseménye. Minden szülõ szeretné ha gyereke szülinapja különleges, otthonos, izgalmas, élményekkel teli és fantasztikus lenne. De valljuk be, többnyire már nem igazán tudunk mit kitalálni, hiszen az ötlet-patronok többségét már ellõjük hétköznap esténként lefektetéskor vagy egy hétvégi mókázás alkalmával.
Ilyenkor érdemes profikra bízni a ötletelést és a szervezést egyaránt és félretenni minden önmagunkban fellelhetõ makacsságot, hogy majd mi megoldunk mindent: mûsort, tortát, élményt, takarítást. Erre mostantól semmi szükség, hiszen hétvégenként megnyitja kapuit a Születésnaposok Háza, ahol otthoni környezetben, mégis az ezzel járó stressztõl mentesen rendezheted meg óvodás és kisiskolás gyermeked születésnapját.
Milyen kínálatból választhatsz? A határ a csillagos ég – mondják az ötletgazdák, de azért nézzünk meg néhány ötletet a teljesség igénye nélkül, hogy mire is készülhetnek a gyerekek: Természetesen az elsõ a Legyél egy napra szülinapos! fotós program, ahol gyönyörû születésnapi parti-fotók készülnek az ünnepeltrõl. Aztán lehetnek tematikus születésnapok a rajzfilmhõsöktõl az egyéni kívánságokig, különleges bohócmûsor Galagonya Bohóccal és barátaival, Kutyás Születésnap Kutyás mesékkel és Karma, a kölyök golden retriever társaságában, szépségparti és királylány választás, kreatív meseírás, különleges szülinapi torták, szuperizgalmas játékok egy animátor segítségével.
Ha pedig a felnõtt sereglet szeretne kellõ szabadságot adni gyermekének akkor szeretettel várjuk az szalonban egy frissítõre vagy italra.

 

Bejelentkezés:  mail@kooadrien.hu