Workshop

Újra indul Köő Adrien fotós workshopja!

Hogyha Téged nem zavarnak az elmosódott képeid, a félbevágott felvételeid, vagy éppen az elsötétült fotóid a házi archívumodban, akkor most ennek a felhívásnak csak a hírét add tovább!

Magyarország egyik legsokoldalúbb fotográfusa, Köő Adrien fotós workshopján minden érdeklődőnek lehetőséget teremt arra, hogy az alapoktól kezdve a profi szintig elsajátítsa a portré, az épület, a táj, illetve az esemény fotózás összes szükséges ismeretét.

Felejtsd el a semmibe vesző tájképek unalmát, a piros szemű, villogó tekintetű családtagok gyászos portréit, mert a tanfolyam után ilyen képeket többet sosem készítesz.Legyen tél, vagy nyár, rossz idő, esetleg szikrázó napsütés, közeli, vagy távoli a fényképre kívánkozó téma Köő Adrien vezetésével minden fotós helyzetre felkészülhetsz.

A workshop műteremben, illetve szabadban egyaránt zajlik majd, hogy megismerd a külső –és belső fényképezés eltérő sajátosságait. Profi modellek segítségével azt is begyakorolhatod,hogyan lesznek élesek a képeid, milyen szűrőket használj a művészibb hatás kedvéért, illetveazt: milyen gyorsan kattints, hogy a legszebb mosoly legyen megörökítve.

Az intenzív kezdő workshop menetrendje
Mindössze hat alkalomból áll, három órás, kis csoportos (4-6 fős) foglalkozásokkal.

Ára: 59.000 forint
Naponta/alkalmanként: 15.000 forint

Időpont egyeztetés emailben.

A tanfolyam  18:00 – 21:00 óráig tart. Egyéni kérés esetén tudunk más időpontot is egyeztetni.

Az intenzív haladó workshop menetrendje
Hat alkalom, 3 órás kis csoportos (3-4 fős).

Ára: 74.000 forint
Naponta/alkalmanként: 30.000 forint

Lepd meg barátodat, barátnődet egy workshoppal!